Linné 5

Fastighet: Linné 5

Adress: Norra Järnvägsgatan 6

Stad: Växjö

Affärshuset Rallaren

Edberg Fastigheter tog under januari 2016 över fastigheten som ligger i centrala Växjö. En kort promenad från stationen, Stortorget och Växjösjön. Fastigheten består av butiker, hårfrisör, restauranger samt kontor. Fastigheten har 2 adresser Norra Järnvägsgatan 6 och Kungsgatan 2


För mer information kontakta oss på:
Tel: 072-2345411
Mail: peder@edbergfastigheter.se

Ledigt i Linné 5

Just nu har vi 1 ledigt objekt i Linné 5

Linné 5

Lokal

Storlek: 287 m2

Är du sugen på en spelupplevelse. Ta dig då till Nexus nyöppnade butik på Bäckgatan i Växjö. Niclas och Daniel hälsar er välkomna. Louise och Sarah har designat butiken.

Nu serveras det gott kaffe och något därtill på Bönan & Mustaschen. Andreas hälsar er välkomna att titta i på Storgatan 8.

Nu är det fullt med aktivitet på Storgatan 8 med ny hyresgäst Blanc Geraci Lundberg salong Elektriker från Hallabro fixar det sista med skylten.

Cafe Queen öppnat idag fredag 1 mars i våra lokaler på Norra Järnvägsgatan i Växjö. Personalen på plats och redo att ta emot gästerna

Fint med grön lunchfika

Aktivitetsbaserad arbetsplats innebär att det är aktivitet på arbetsplatsen. Så jobbar vi på vårt kontor. Här har vi det högt i tak när väggarna plockas ner.

Målarna från Sandå snyggar till nya lokaler till Inpeople

Här förbereder vi tunga lyft tidigt en fredagsmorgon innan stan vaknar upp.

Testa tennis på ”afterhantwork” hos Ready Play. Träningsverk kan förekomma nästa dag

Hos oss går vi inte på gym. Istället transporterar vi kakel utan klimatpåverkan i Växjö city