Mörner 1 (Kungsgatan 18 A)

Fastighet: Mörner 1 (Kungsgatan 18 A)

Adress: Kungsgatan 18 A

Stad: Växjö

Nära till centrum, med lugnt läge

Huset har i många år haft smeknamnet ”RödaKors-huset”. Huset är byggt under två olika perioder. Kungsgatan 18 byggdes i början av 1900-talet, medan Hovsgatan 11 byggdes under 1970-talet. Därefter totalrenoverades det 2005 då det skedde en ombyggnad från kontor till lägenheter. Samtidigt renoverades den gamla byggnaden. Fastigheten är belägen 5 min promenad från stortorget i Växjö. På adressen Hovsgatan 11 finns det hiss i trapphuset.


För mer information kontakta oss på:
Tel: 072-2345411
Mail: peder@edbergfastigheter.se

Ledigt i Mörner 1 (Kungsgatan 18 A)

Just nu har vi inga lediga objekt i Mörner 1 (Kungsgatan 18 A), men fyll gärna i en intresseanmälan

Är du sugen på en spelupplevelse. Ta dig då till Nexus nyöppnade butik på Bäckgatan i Växjö. Niclas och Daniel hälsar er välkomna. Louise och Sarah har designat butiken.

Nu serveras det gott kaffe och något därtill på Bönan & Mustaschen. Andreas hälsar er välkomna att titta i på Storgatan 8.

Nu är det fullt med aktivitet på Storgatan 8 med ny hyresgäst Blanc Geraci Lundberg salong Elektriker från Hallabro fixar det sista med skylten.

Cafe Queen öppnat idag fredag 1 mars i våra lokaler på Norra Järnvägsgatan i Växjö. Personalen på plats och redo att ta emot gästerna

Fint med grön lunchfika

Aktivitetsbaserad arbetsplats innebär att det är aktivitet på arbetsplatsen. Så jobbar vi på vårt kontor. Här har vi det högt i tak när väggarna plockas ner.

Målarna från Sandå snyggar till nya lokaler till Inpeople

Här förbereder vi tunga lyft tidigt en fredagsmorgon innan stan vaknar upp.

Testa tennis på ”afterhantwork” hos Ready Play. Träningsverk kan förekomma nästa dag

Hos oss går vi inte på gym. Istället transporterar vi kakel utan klimatpåverkan i Växjö city